top of page

tis 24 okt.

|

Nära Bro bibliotek (Ta kontakt för plats

Workshop: Inre Frid

Kursen kommer att använda sig av både bönen och introspektion som kraftfulla medel för att finna inre frid. Bönen används som ett verktyg för att förstå och förändra inre tillstånd,

Anmälan är stängd
Se andra evenemang
Workshop: Inre Frid
Workshop: Inre Frid

Tid & Plats

24 okt. 2023 18:00 – 20:00

Nära Bro bibliotek (Ta kontakt för plats, BRO CENTRUM 1, 197 31 Bro, Sverige

Om aktiviteten

Kursen kommer att använda sig av både bönen och introspektion som kraftfulla medel för att finna inre frid. Bönen används som ett verktyg för att förstå och förändra inre tillstånd, medan introspektion hjälper deltagarna att granska sina tankar och känslor på ett djupare plan. Detta sammanvävda tillvägagångssätt syftar till att ge deltagarna en holistisk förståelse och praktiska verktyg för att uppnå inre frid.

Workshopens ledare är en erfaren kristen psykolog med flera års erfarenhet inom förändringsarbete. Under våra möten kommer du inte bara att få kunskap, utan också praktisk erfarenhet genom övningar och interaktion med andra deltagare. Intresserad? Kontakta oss redan idag. Antalet platser är begränsat.

Upplägg och innehåll

TILLGÄLLE 1: VÅR MÄNSKLIGA NATUR

Utforska begreppet "trasig natur" och hur "synd" påverkar vårt dagliga liv. Vi kommer att dyka djupt in i bibelns visdom för att förstå detta och diskutera hur vi kan börja förändra oss redan idag.

TILLGÄLLE 2: MEDITATIV BÖN

Lär dig grunderna i kristen meditation och hur det kan hjälpa dig att finna inre frid. Vi kommer att gå igenom praktiska övningar och diskutera vanliga hinder samt hur man kan överkomma dem.

TILLGÄLLE 3: FÖRÄNDRING GENOM BÖN

Detta tillfälle fokuserar på kraften i introspektion och självgranskning. Vi kommer att använda verktyg för få en mer realistisk bild av ens själv och lära sig att hantera egna brister i syfte att att blicka inåt och identifiera områden för förändring.

TILLGÄLLE 4: REPARATION GENOM BÖN

Här kommer vi att utforska hur bön kan vara ett verktyg för reparation och förändring. Vi kommer att använda Psalm 51 som en guide för att be om förlåtelse och förändring.

TILLGÄLLE 5: FRID MED ANDRA

I detta tillfälle kommer vi att fokusera på vikten av att förlåta andra för att uppnå inre frid. Vi kommer att använda "Herrens bön" som en meditation för att hjälpa oss i denna process.

TILLGÄLLE 6: AVSLUTSWORKSHOP

Slutligen kommer vi att göra en inventering av de förändringar vi har upplevt under kursen och diskutera hur vi kan behålla dessa framsteg och fortsätta framåt.

Hoppas detta ger en tydlig översikt av vad varje tillfälle kommer att innehålla!

Biljetter

  • Inre Frid, 5 träffar

    Denna biljett ger dig en plats i alla workshop tillfällen.

    3 000,00 kr
    +75,00 kr serviceavgift
    Försäljning avslutad

Totalt

0,00 kr

Dela detta event

bottom of page